Home Contacteer ons

Welcome

Wie zijn wij?
Charming Shutters is een nieuw merk op het gebied van binnenzonwering middels shutters. Wij hebben een groot aanbod aan shutters voor iedere leefruimte in uw woning.

Waarom shutters?
Shutters hebben een unieke uitstraling die aansluiten bij uw interieur. Shutters passen zowel in een moderne- als klassieke inrichting en zijn makkelijk te bedienen door het bedieningsstokje. De lamellen van de shutter zijn eenvoudig te onderhouden...lees meer

Producten

Charming Shutters® heeft een breed aanbod van shutters. Hieronder vind u onze producten. Voor meer informatie over een specifieke shutter of ons aanbod kunt u altijd contact met ons opnemen.

Polywood shutters

Deze shutters zijn gemaakt van polywood, een houtsubstituut (synthetisch en bevat geen hout) speciaal vervaardigt voor shutter- fabricage. Door de structuur is de polywood shutter uitermate isolerend. Het materiaal is onbrandbaar, niet giftigen vochtbestendig (ideaal voor bedrijfsprojecten). De zijstijlen zijn voorzien van eenaluminium kern voor uitstekende stabiliteit en sterkte.

Polywood shutters hebben als extra optie het Clearview systeem. Het bedieningsstokje wordt weggewerkt in de zijstijlen. U bedient de lamellen van de shutter met uw handen.

Polywood shutters zijn perfect voor het gebruik van zonwering in de badkamers (zie afbeelding - klik op de afbeelding om deze te vergroten).

Verkrijgbaar in 2 louvrematen: 63 mm en 89 mm.

Vleugel shutters

De vleugel shutter is een shutter waarvan de lamel gemaakt is als een vliegtuig vleugel. Dit houdt in dat de ene kant van de lamel dik is en de andere kant dun. Deze opbouw zorgt ervoor dat de lamellen dichter op elkaar sluiten en rechter in gesloten toestand staan. Op deze manier wordt meer licht geweerd.

Vleugel shutters zijn ideaal voor uw slaapkamer.


 

 

Doe-Het-Zelf shutters

Door het eenvoudige systeem zijn de doe-het-zelf shutters gemakkelijk zelf te plaatsen.Charming Shutters® begeleid u graag bij dit proces daarom hebben wij een gehele pagina gewijd aan de instructies. Ga naar de doe-het-zelf-shutter pagina.

 

Aluminium shutters

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en naar wens in kleur afgewerkt, mat of zijdeglans. De aluminium shutters worden blind bedient. Dit houdt in dat het kantelsysteem in de zijstijlen is verwerkt. Perfect voor buitenluiken en binnen voor een moderne leefruimte.